2 kilo half volkoren speltmeel – 1 pakje spelt zuurdesem – zonnebloempitjes – pompoenpitten – water – zout – olijfolie – ongeroosterde en ongezouten notenmengeling
Meng 750 gram bloem met 10 gr zuurdesem, 10 gr zout, 20 gr olijfolie en 480 gr water. Laat 5 min kneden door een keukenmachine. Voeg 2 handjes pitjes en noten toe en laat nog even kneden. Na 1 uur nog even doorkneden en terug min 4 uur wegzetten om te rijzen. Bak het brood 1 uur af in voorverwarmde oven van 180°
Meng 750 gram bloem met 10 gr zuurdesem, 10 gr zout, 20 gr olijfolie en 480 gr water. Laat 5 min kneden door een keukenmachine. Voeg 2 handjes pitjes en noten toe en laat nog even kneden. Na 1 uur nog even doorkneden en terug min 4 uur wegzetten om te rijzen. Bak het brood 1 uur af in voorverwarmde oven van 180°