up 1,5 l amandelmelk – enkele saffraadraadjes – 100 gr witte basmatirijst – 200 gr agavesiroop – 5 groene kardemonpeulen – 100 gr rozijnen en goji-bessen mengeling – 100 amandelschilfers – 2 el arrowroot
Week enkele saffraandraadjes in wat amandelmelk. Breng de rest van de melk aan de kook en voeg de rijst toe. Laat even koken. Voeg de agavesiroop, de kardemonpeulen, de rozijnen, besjes en de saffraan toe. Laat het verder koken tot de rijst gaar is en roer het af en toe om.
Los op het eind van de kooktijd de arrowroot op in 3 el water. Giet dit bij de kokende rijst om te binden. Voeg de amandelschilfers toe en bewaar wat voor de versiering. Laat de rijstpap wat afkoelen. Garneer met de amandelschilfers.
Week enkele saffraandraadjes in wat amandelmelk. Breng de rest van de melk aan de kook en voeg de rijst toe. Laat even koken. Voeg de agavesiroop, de kardemonpeulen, de rozijnen, besjes en de saffraan toe. Laat het verder koken tot de rijst gaar is en roer het af en toe om.
Los op het eind van de kooktijd de arrowroot op in 3 el water. Giet dit bij de kokende rijst om te binden. Voeg de amandelschilfers toe en bewaar wat voor de versiering. Laat de rijstpap wat afkoelen. Garneer met de amandelschilfers.