400 gr speltpasta - 800 gr broccoli - 6 zongedroogde tomaatje op olie - 50 gr uitjes op zuur - 50 gr augurkjes op zuur - 100 gr gemalen kaas - 2 eitjes - 125 ml amandelroom
Kook de pasta beetgaar. Stoom de broccoli. Snij de gedroogde tomaatjes in reepjes, de uitjes in 2 en de augurkjes in kleine stukjes. Voeg hierbij 2 el azijn (van de uitjes) en 3 el olie (van de tomaatjes). Kruid bij met wat peper en schep dit door de broccoli. Hou voor kinderen evt. wat broccoli apart.
Klop de eitjes los met de sojaroom en de helft van de gemalen kaas en roer dit mengsel door de afgegoten pasta. Blijf roeren tot het eimengsel begint te stollen.
Serveer de pasta met de broccolisalade en de rest van de kaas.
Kook de pasta beetgaar. Stoom de broccoli. Snij de gedroogde tomaatjes in reepjes, de uitjes in 2 en de augurkjes in kleine stukjes. Voeg hierbij 2 el azijn (van de uitjes) en 3 el olie (van de tomaatjes). Kruid bij met wat peper en schep dit door de broccoli. Hou voor kinderen evt. wat broccoli apart.
Klop de eitjes los met de sojaroom en de helft van de gemalen kaas en roer dit mengsel door de afgegoten pasta. Blijf roeren tot het eimengsel begint te stollen.
Serveer de pasta met de broccolisalade en de rest van de kaas.