Verschillende wintergroenten (raap, pastinaak, wortel, pompoen, aardpeer, zoete aardappel, aardappel, ...) - olijfolie -tijm - rozemarijn - 4 el sesamzaad - peper en kruidenzout
Maak de groenten proper en snijd alle groenten in grove, gelijke stukken. Doe de groenten in een stoommandje en stoom de groenten tot bijna beetgaar (ongeveer 15 min). Breng alles in een ovenschaal en meng de kruiden eronder. Besprenkel goed met olijfolie. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op 180° en laat nog een 15-tal minuten verder garen tot de groenten gaar zijn. Strooi de sesamzaadjes over de groentenschotel en dien warm op.
Maak de groenten proper en snijd alle groenten in grove, gelijke stukken. Doe de groenten in een stoommandje en stoom de groenten tot bijna beetgaar (ongeveer 15 min). Breng alles in een ovenschaal en meng de kruiden eronder. Besprenkel goed met olijfolie. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op 180° en laat nog een 15-tal minuten verder garen tot de groenten gaar zijn. Strooi de sesamzaadjes over de groentenschotel en dien warm op.