1 ui - 2 teentjes look - 1 tl komijn - 250 gr kikkererwten - 800 gr verse spinazie - 1 kl bouillonpasta - sla - zongedroogde tomaatjes - komkommer - olijfjes
Snij de ui en de look in kleine stukjes en stoof het samen met de komijn. Doe er de kikkererwten bij. Was de spinazie goed, voeg ze bij in de pan en laat slinken.
Doe er nog wat bouillonpasta bij en evtentueel wat citroensap en laat het geheel nog even sudderen. Serveer met een groene salade met zongedroogde tomaatjes, komkommer en wat olijfjes.
Dank aan Dany Meeus voor dit echt heerlijke recept
Snij de ui en de look in kleine stukjes en stoof het samen met de komijn. Doe er de kikkererwten bij. Was de spinazie goed, voeg ze bij in de pan en laat slinken.
Doe er nog wat bouillonpasta bij en evtentueel wat citroensap en laat het geheel nog even sudderen. Serveer met een groene salade met zongedroogde tomaatjes, komkommer en wat olijfjes.
Dank aan Dany Meeus voor dit echt heerlijke recept