olijfolie - 1 ui - 40 g bloem - 1 l groentenbouillon - 250 g champignons - 100 g verse kervel - 1 dl sojaroom - 1 tl citroensap - peper - zout
Bak de ui in wat olijfolie gaar, voeg er het meel aan toe en roer goed. Voeg hierna de groentenbouillon toe en laat goed koken. Snij de champignons in dunne plakjes en laat ze 10 min mee koken, was de kervel mix of snij ze fijn, en voeg ze samen met de room en citroensap toe aan de soep. Breng de soep erna op smaak met peper en zout.
Bak de ui in wat olijfolie gaar, voeg er het meel aan toe en roer goed. Voeg hierna de groentenbouillon toe en laat goed koken. Snij de champignons in dunne plakjes en laat ze 10 min mee koken, was de kervel mix of snij ze fijn, en voeg ze samen met de room en citroensap toe aan de soep. Breng de soep erna op smaak met peper en zout.