
voor de bodem, 24 cm doorsnee: 100 gr kastanjemeel - 50 gr aardappelmeel - 50 gr rijstmeel - 30 gr olie - 100 ml rijstmelk
voor de vulling: 400 gr ontpitte kersen (vers of uit bokaal) - 100 gr gemalen amandelen - 25 gr kastanjebloem - 25 gr rijstmeel - 25 gr aardappelmeel - 50 gr kokosbloesemsuiker - 2 eitjes - 50 gr kokosvet - 50 gr ghee (=geklaarde boter)
Meng alle ingrediënten voor de bodem samen en kneed tot je een gladde bol deeg bekomt. Rol ze uit op bakpapier en bekleed je taartvorm hiermee. Leg de kersen op de bodem.
Smelt het kokosvet en de ghee, voeg de suiker, de bloemsoorten, het amandelpoeder en de eitjes toe. Mix alles goed door elkaar. Spreidt het uit over de kersen.
Bak de taart in 40 min af in op 175°
voor de vulling: 400 gr ontpitte kersen (vers of uit bokaal) - 100 gr gemalen amandelen - 25 gr kastanjebloem - 25 gr rijstmeel - 25 gr aardappelmeel - 50 gr kokosbloesemsuiker - 2 eitjes - 50 gr kokosvet - 50 gr ghee (=geklaarde boter)
Meng alle ingrediënten voor de bodem samen en kneed tot je een gladde bol deeg bekomt. Rol ze uit op bakpapier en bekleed je taartvorm hiermee. Leg de kersen op de bodem.
Smelt het kokosvet en de ghee, voeg de suiker, de bloemsoorten, het amandelpoeder en de eitjes toe. Mix alles goed door elkaar. Spreidt het uit over de kersen.
Bak de taart in 40 min af in op 175°