140 g noten (een mengeling) - 50 gr rietsuiker - 3 eitjes + eiwit van 1 ei - 80 ml olijfolie - 25 gr quinoameel - 35 gr aardappelmeel
Verwarm de oven op 180°. Hak de noten grof in de blender. Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Klop de suiker en het eigeel tot een wit mengsel. Voeg de olie, de meelsoorten en de noten toe. Klop de eiwitten met een mespuntje zout en een schepje suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door het andere mengsel. Giet het beslag in een cakevorm en bak het 30 min in de oven. Je bekomt een heerlijk luchtig gebak.
Verwarm de oven op 180°. Hak de noten grof in de blender. Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Klop de suiker en het eigeel tot een wit mengsel. Voeg de olie, de meelsoorten en de noten toe. Klop de eiwitten met een mespuntje zout en een schepje suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door het andere mengsel. Giet het beslag in een cakevorm en bak het 30 min in de oven. Je bekomt een heerlijk luchtig gebak.