200 gr kastanjemeel – 50 gr aardappelmeel –2 tl zout – 6 gr wijnsteenbakpoeder - 1,5 el fiberhusk – 1 el extra vierge olijfolie – 2,5 dl lauwwarm water
Los je fiberhusk op in je water en laat 10 staan. Meng alle droge ingrdiënten samen. Voeg de olie toe en het water. Meng goed met een houten lepel. Voeg daarna lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en rozijntjes toe. Leg op een bakplaat met bakpapier onder en vorm er een mooi bolletje van. Strooi vol met sesamzaadjes en maanzaadjes. Zet een uur in een voorverwarmde oven op 180°. Goed laten afkoelen voor het eet.
Los je fiberhusk op in je water en laat 10 staan. Meng alle droge ingrdiënten samen. Voeg de olie toe en het water. Meng goed met een houten lepel. Voeg daarna lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en rozijntjes toe. Leg op een bakplaat met bakpapier onder en vorm er een mooi bolletje van. Strooi vol met sesamzaadjes en maanzaadjes. Zet een uur in een voorverwarmde oven op 180°. Goed laten afkoelen voor het eet.