
100 gr rijstmeel - 100 gr kastanjemeel - 2 tl no-egg - 1 tl fiberhusk (optioneel) - 1 el kokosbloesemsuiker - 1/4 tl zuiveringszout - beetje zout - 70 ml gesmolten ghee of kokosolie - 240 ml rijstmelk
Voeg het meel, de no-egg, fiberhusk, zout en suiker bijeen. Voeg de melk toe en de gesmolten boter of ghee. Goed mixen en even laten staan.
Bak de wafeltjes 2 min in een goed ingeolied en warm wafelijzer.
Tip 1. Om het wat zoeter te maken kan je wat rozijntjes door het deeg roeren.
Tip 2. Wil je er toch eitjes in doen, vervang je de no-egg en de fiberhusk door 2 eitjes en gebruik je maar 190 ml rijstmelk.
Tip 3. Hier thuis vinden ze de versie zonder ei het lekkerste :-)
Tip 4. No-egg vind je in de natuurwinkel en is een handige ei-vervanger.
Tip 5. Fiberhusk is gemaken psylliumzaad en zorgt ervoor dat je wafeltjes niet zo snel uiteenvallen als je geen ei gebruikt.
Voeg het meel, de no-egg, fiberhusk, zout en suiker bijeen. Voeg de melk toe en de gesmolten boter of ghee. Goed mixen en even laten staan.
Bak de wafeltjes 2 min in een goed ingeolied en warm wafelijzer.
Tip 1. Om het wat zoeter te maken kan je wat rozijntjes door het deeg roeren.
Tip 2. Wil je er toch eitjes in doen, vervang je de no-egg en de fiberhusk door 2 eitjes en gebruik je maar 190 ml rijstmelk.
Tip 3. Hier thuis vinden ze de versie zonder ei het lekkerste :-)
Tip 4. No-egg vind je in de natuurwinkel en is een handige ei-vervanger.
Tip 5. Fiberhusk is gemaken psylliumzaad en zorgt ervoor dat je wafeltjes niet zo snel uiteenvallen als je geen ei gebruikt.