voor de bodem: 40 gr quinoameel - 100 gr rijstmeel - 80 gr kastanjemeel - 60 gr aardappelmeel - 3 el olie - enkele eetlepels water
voor de vulling: 140 gr pure chocolade - 2 blikken peren op sap - 2 eitjes of 1 volle koffielepel no-egg* - 250 ml rijstmelk - 50 gr geraspte kokos.
Smelt de chocolade au bain marie. Maak het het deeg voor de bodem door alle melen samen te voegen. Kneed alles goed en voeg lepel per lepel water toe tot je ene soepel deeg verkrijgt. Verdeel het deeg over een taartbodem met bakpapier en prik er gaatjes in. Smeer de gesmolten chocolade over de bodem. Laat de peren uitlekken, snij ze in schijfjes en verdeel ze over de taartbodem. Klop de eitjes of de no-egg samen met de rijstmelk en de kokos. Giet het mengsel over de taart. Bak het geheel 40 min in een voorverwarmde oven op 180°.
voor de vulling: 140 gr pure chocolade - 2 blikken peren op sap - 2 eitjes of 1 volle koffielepel no-egg* - 250 ml rijstmelk - 50 gr geraspte kokos.
Smelt de chocolade au bain marie. Maak het het deeg voor de bodem door alle melen samen te voegen. Kneed alles goed en voeg lepel per lepel water toe tot je ene soepel deeg verkrijgt. Verdeel het deeg over een taartbodem met bakpapier en prik er gaatjes in. Smeer de gesmolten chocolade over de bodem. Laat de peren uitlekken, snij ze in schijfjes en verdeel ze over de taartbodem. Klop de eitjes of de no-egg samen met de rijstmelk en de kokos. Giet het mengsel over de taart. Bak het geheel 40 min in een voorverwarmde oven op 180°.