Bodem: 150 gr speltbloem – 4 el water – 4 el olijfolie – wat zout
1 kg broccoli – 4 eitjes – 500 gr platte kaas – tijm – peper en zout
Vermeng alles ingredienten voor het deeg en kneed het soepel. Rol het uit en bekleed een taartvorm
Stoom de broccoliroosjes eventjes gaar. Vul de taartvorm met de broccoli. Vermeng de eitjes met de platte kaas en de kruiden. Giet het mengsel over de broccoli. Bak de taart een uur in de oven
1 kg broccoli – 4 eitjes – 500 gr platte kaas – tijm – peper en zout
Vermeng alles ingredienten voor het deeg en kneed het soepel. Rol het uit en bekleed een taartvorm
Stoom de broccoliroosjes eventjes gaar. Vul de taartvorm met de broccoli. Vermeng de eitjes met de platte kaas en de kruiden. Giet het mengsel over de broccoli. Bak de taart een uur in de oven