
300 gr schorseneren – 300 gr prinsesseboontjes – 1 ui – ghee – 1 teentje look – 100 gr spek
Stoom de schorseneren in een stoommandje in een grote pot. Voeg er na 10 minuten de boontjes bij en laat nog 10 min verder stomen. Stoof 1 el ghee in een stoofpot en stoof de fijngesnipperde ui, look en de spekblokjes. Voeg de schorseneren en de boontjes toe en laat nog even verder stoven. Kruid met peper.
Schorseneren zijn naast de aardperen hét prebioticum voor de darmen. Een goeie darmflora is belangrijk voor je gezondheid. Zet ze dus maar af en toe eens op het menu.
Je mag ze gerust uit de diepvries halen, dan worden je vingers niet zo vies :-)
Stoom de schorseneren in een stoommandje in een grote pot. Voeg er na 10 minuten de boontjes bij en laat nog 10 min verder stomen. Stoof 1 el ghee in een stoofpot en stoof de fijngesnipperde ui, look en de spekblokjes. Voeg de schorseneren en de boontjes toe en laat nog even verder stoven. Kruid met peper.
Schorseneren zijn naast de aardperen hét prebioticum voor de darmen. Een goeie darmflora is belangrijk voor je gezondheid. Zet ze dus maar af en toe eens op het menu.
Je mag ze gerust uit de diepvries halen, dan worden je vingers niet zo vies :-)