
1 ajuin - 1 prei - 3 wortelen - 1/2 spitskool - rode paprika - 1/2 bakje champignons - handvol verse spinazie - stukjes vis (kabeljauw, ...) in blokjes gesneden (uit de diepvries) - wat vismengeling (uit de diepvries) - een twaalftal coquilles (uit de diepvries) - 250ml kokosmelk - groene of rode curry pasta - peper - zout - kurkuma - bouillon
Snij de ajuin, prei, wortelen en paprika in blokjes en stoof ze wat op in wat kokosvet. Voeg de spitskool en de spinaziebladen toe. Laat zachtjes verder stoven tot alles bijna beetgaar is. Kruid de vis en bak ze even op in een pan. Voeg ook de champignons, in blokjes gesneden, toe. Laat even opbakken, maar niet te lang. Voeg de vis en champignons bij de groenten. Voeg de kokosmelk toe en de groene currypasta (twee koffielepels, of meer naar smaak). Voeg een beetje bouillon toe. Kruid af naar smaak met zout, peper en kurkuma.
Laat even sudderen. Smakelijk.
Bereidingstijd: half uurtje
Snij de ajuin, prei, wortelen en paprika in blokjes en stoof ze wat op in wat kokosvet. Voeg de spitskool en de spinaziebladen toe. Laat zachtjes verder stoven tot alles bijna beetgaar is. Kruid de vis en bak ze even op in een pan. Voeg ook de champignons, in blokjes gesneden, toe. Laat even opbakken, maar niet te lang. Voeg de vis en champignons bij de groenten. Voeg de kokosmelk toe en de groene currypasta (twee koffielepels, of meer naar smaak). Voeg een beetje bouillon toe. Kruid af naar smaak met zout, peper en kurkuma.
Laat even sudderen. Smakelijk.
Bereidingstijd: half uurtje