2 teentjes look - 2 stengels selder - 1 ui - 1 venkel - 1 prei - 2 tomaten in stukjes - 1 kop erwtjes - 1 doosje saffraan - visbouillon - 1 tl curcuma- witte vis - zalm - sint-jacobsnoten of een zeevruchtenmix - garnaaltjes - visbouillon - peterselie
Snij de look, ui en prei fijn en stoof ze zacht in wat boter of ghee. Snij de venkel en de selder klein en doe ze mee in de pot. Voeg water toe tot alles onder water staat. Voeg de visbouillon, de saffraan en de curcuma toe. Laat alles 10 minuutjes garen, voeg er daarna de vis bij en de tomaten en de erwtjes mogen er ook bij. Laat nog 10 minuutjes zachtjes koken tot de vis gaar is. Dien op met verse garnaaltjes en fijngesneden peterselie.
Ook lekker met nog een paar crackertjes met goeie boter of ghee.
Snij de look, ui en prei fijn en stoof ze zacht in wat boter of ghee. Snij de venkel en de selder klein en doe ze mee in de pot. Voeg water toe tot alles onder water staat. Voeg de visbouillon, de saffraan en de curcuma toe. Laat alles 10 minuutjes garen, voeg er daarna de vis bij en de tomaten en de erwtjes mogen er ook bij. Laat nog 10 minuutjes zachtjes koken tot de vis gaar is. Dien op met verse garnaaltjes en fijngesneden peterselie.
Ook lekker met nog een paar crackertjes met goeie boter of ghee.