
1 ui - 1 grote venkel - 2 preistengels - 2 stengels witte selder - 2 wortels - een kopje erwtjes - 2 handjes groene boontjes - 1 gele paprika - 1 koffielepel kurkuma - peper - een bokaal visfond - 4 stukjes zalm - 4 stukjes witte vis - 2 kopjes zeevruchtenmix
Snij alle groenten in kleine stukjes. Stoof eerst de ui in wat boter, doe er daarna de venkel, selder, wortel, paprika, boontjes en erwtjes bij. Laat even aanstoven en overgiet de groenten met de visfond en kokend water tot alles net onder staat. Voeg er de stukken vis bij en kruid bij met peper en kurkuma. De soep mag een mooie gele kleur hebben. Als laatste voeg je de zeevruchtenmix toe.
Laat de soep zachtjes koken tot de vis mooi gaar is. Serveer met peterselie.
Wij maken bij vissoep steevast de tapiocabroodjes. De groenten zijn (bijna) altijd een mix van verse groenten en groenten uit de diepvries. Op die manier hebben we heel snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.
Snij alle groenten in kleine stukjes. Stoof eerst de ui in wat boter, doe er daarna de venkel, selder, wortel, paprika, boontjes en erwtjes bij. Laat even aanstoven en overgiet de groenten met de visfond en kokend water tot alles net onder staat. Voeg er de stukken vis bij en kruid bij met peper en kurkuma. De soep mag een mooie gele kleur hebben. Als laatste voeg je de zeevruchtenmix toe.
Laat de soep zachtjes koken tot de vis mooi gaar is. Serveer met peterselie.
Wij maken bij vissoep steevast de tapiocabroodjes. De groenten zijn (bijna) altijd een mix van verse groenten en groenten uit de diepvries. Op die manier hebben we heel snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.