225 gr kokosolie - 250 ml rijstmelk - 4 eitjes - 450 gr amandelmeel - 80 gr arrowroot - 75 gr kokosbloesemsuiker - 1/2 tl natriumicarbonaat - 125 gr gehakte noten - 100 gr pure in stukjes gehakte chocolade
Meng de kokosolie, de rijstmelk en de eitjes door elkaar. Voeg er het amandelmeel, arrowroot, suiker, natriumbicarbonaat aan toe en meng het geheel tot je een egale massa bekomt.
Spatel er de noten en de chocolade door.
Verdeel het in een platte taartvorm met bakpapier en zet het 30 min in de oven.
Meng de kokosolie, de rijstmelk en de eitjes door elkaar. Voeg er het amandelmeel, arrowroot, suiker, natriumbicarbonaat aan toe en meng het geheel tot je een egale massa bekomt.
Spatel er de noten en de chocolade door.
Verdeel het in een platte taartvorm met bakpapier en zet het 30 min in de oven.